print deze paginagroter lettertype kiezen

Spoedpost Huisartsen Apeldoorn

De gezamenlijke huisartsen in het verzorgingsgebied Apeldoorn e.o. verzorgen 's avonds, 's nachts en in het weekend de diensten in de Spoedpost Huisartsen Apeldoorn. Dit zijn alle huisartsen in Apeldoorn, Vaassen, Emst, Oene, Epe, Ugchelen, Beekbergen, Hoenderloo en Loenen en Eerbeek.
Wanneer u tussen 17.00 en 08.00 uur, in het weekend of tijdens feestdagen dringend een huisarts nodig heeft, kunt u bellen naar tel. 0900 - 600 9000.

Verzekeringspapieren en medicijnenlijstje bij de hand houden
U wordt te woord gestaan door een ervaren doktersassistente of een huisarts. Het is belangrijk dat u de medicijnen die u gebruikt èn uw verzekeringspapieren bij de hand heeft tijdens een bezoek aan de post of bij telefonisch overleg.

Bij medische noodzaak ook visites mogelijk
Als het nodig is kunt u, na telefonische afspraak, langskomen op de spoedpost. Als dat om medische redenen niet kan, komt één van de huisartsen bij u thuis. De visiterijdende huisarts maakt gebruik van een speciaal uitgeruste auto met medische- en navigatieapparatuur.

Uw eigen huisarts wordt geïnformeerd over uw bezoek
Uw huisarts krijgt snel alle informatie over de medische hulp die de Spoedpost Huisartsen Apeldoorn aan u heeft verleend.

  Terug naar boven

zoeken

Interieur pand
Reanimatietraining
Teamuitje