print deze paginagroter lettertype kiezen

Nieuws

1 december 2022 - Karin Pilon vervangt Anja Zweekhorst
Op 22 december 2022 is Anja Zweekhorst voor het laatst bij ons. Ze gaat na 17 jaar een nieuwe uitdaging aan bij een andere praktijk. We wensen Anja het allerbeste toe! ​Vanaf 11 januari 2023 wordt Anja vervangen door de nieuwe praktijkondersteuner Karin Pilon (zie foto).

29 september 2022 - Griepvaccinatie
De griepvaccinaties bij Huisartspraktijk Wiechers staan dit jaar gepland op woensdag 19 oktober van 15-20 uur. Patiënten die hiervoor in aanmerking komen, zullen deze week een persoonlijke uitnodiging ontvangen met het tijdstip dat ze verwacht worden.
Let op het dragen van een mondkapje is verplicht!


28 september 2022 - Nieuwe huisarts in opleiding
Van september 2022 tot en met augustus 2023 is dokter M. Spek onze nieuwe huisarts in opleiding. Zij heeft haar eigen spreekuur onder supervisie van dokter Wiechers en dokter Ackermans.


2 augustus 2022 - Jaarverslag 2021 en Beleidsplan 2022-2024
Vanaf vandaag is het Jaarverslag 2021 en het Beleidsplan 2022-2024 in te zien via onze website. We hebben beide documenten samengevoegd tot één document, waardoor we overlap kunnen weglaten en het gevoerde beleid makkelijker te toetsen is aan de geplande beleid in het beleidsplan. Naar Jaarverslag - Beleidsplan.

27 juli 2022 - Coronatest via huisarts ten laste van eigen risico
Tot en met 3 augustus 2022 vielen de kosten van het laboratorium-onderzoek voor coronatesten via de huisarts niet onder het eigen risicio. Per 4 augustus 2022 vervalt deze regeling en komt dit ten laste van uw eigen risico.

23 juni 2022Wij voeren actie voor goede huisartsenzorg

Van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli voert onze praktijk, samen met alle andere huisartsen in Nederland, actie om aandacht te vragen voor de druk op de huisartsenzorg. Dat doen we in het belang van al onze patiënten. We vinden dat in Nederland iedereen terecht moet kunnen bij een huisarts. Maar dat staat onder druk. De werkdruk in de huisartsenzorg is hoog en wanneer we patiënten verwijzen naar het ziekenhuis en de ggz zijn er vaak lange wachtlijsten. We willen:

  • meer tijd hebben voor onze patiënten;
  • minder drukte in de avond-, nacht- en weekenddiensten;
  • betaalbare huisvesting voor alle huisartsenpraktijken;
  • dat de wachtlijsten in ziekenhuizen, de ggz en jeugdzorg worden opgelost.

Op vrijdagmiddag 1 juli gaan we met veel huisartsen en medewerkers naar het Malieveld in Den Haag voor een manifestatie. Daarom is onze praktijk op vrijdag 1 julli na het ochtendspreekuur alleen open voor spoedgevallen.

Vindt u de huisartsenzorg ook belangrijk en wilt u ons steunen in deze actie? Kijk op www.huisartseninactie.nl/doe-mee/ hoe u dat kunt doen.

16 juni 2022 - Reanimatietraining praktijkmedewerkers
Na een lang uitstel door de coronamaatregelen hebben we op vandaag eindelijk weer een reanimatietraining kunnen organiseren voor onze praktijkmedewerkers. Bekijk de foto's

24 mei 2022Uw medische gegevens elektronisch delen
Wij willen u vragen toestemming te geven voor het Landelijk Schakelpunt (LSP). Op die manier kunnen wij op een beveiligde manier medische gegevens uitwisselen met uw andere zorgverleners. Lees meer

12 april 2022Mondkapje
Vanaf heden is het dragen van een mondkapje bij ons in het gezondheidscentrum niet meer verplicht.

21 maart 2022 - Certificaat patiëntenenquêtes 2021
Wij hebben een certificaat ontvangen met de uitslagen van de patiëntenenquêtes die in 2021 zijn ingevuld. Maar liefst 117 patiënten hebben hieraan meegewerkt. Onze gemiddelde beoordeling is 8,6! Lees meer

7 maart 2022 - Dokter Rijkers huisarts in opleiding
Met ingang van 1 maart 2022 is dokter N. Rijkers werkzaam in onze praktijk, in het kader van haar opleiding tot huisarts. Dokter Rijkers heeft haar eigen spreekuur onder supervisie van dokter Wiechers en dokter Ackermans.

12 januari 2022 - Co-assistent
In het kader van haar opleiding tot arts zal co-assistent Elisabeth Akkerman van 17 januari t/m 18 februari 2022 meewerken in onze praktijk. Vindt u haar aanwezigheid tijdens het spreekuur bezwaarlijk, dan bent u vrij dit kenbaar te maken. Dit co-schap is tot stand gekomen in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

1 januari 2022 Complimentenfilmpje 2021
De patiënten van onze praktijk kunnen via een enquête aangeven wat zij van ons vinden. Dit gebeurt via Qualiview-vragenlijsten. Qualiview heeft nu een leuk filmpje gemaakt over de uitkomsten van 2021. Bekijk het filmpje

  Terug naar boven

zoeken

Interieur pand
Reanimatietraining
Teamuitje