print deze paginagroter lettertype kiezen

Nieuws

25 mei 2021 - Zwangerschapsverlof dokter Ackermans
Dokter Ackermans is met ingang van 25 mei afwezig wegens zwangerschapsverlof. Haar taken worden tijdelijk overgenomen door de huisartsen mw. Westen en mw. Van Dam.

7 mei 2021 - Heb je wel eens psychische klachten? Meld je vroegtijdig!
Door psychische klachten kun je minder plezier in het leven hebben. Je voelt je bijvoorbeeld somber, angstig of gespannen. Op dit moment zijn er lange wachttijden binnen de Geestelijke Gezondheidszorg. Daarom adviseren wij je om bij dit soort gevoelens vroegtijdig een afspraak te maken bij de huisarts. Samen met Annewil Spannenberg (praktijkondersteuner GGZ) zoeken we dan naar oplossingen voor je psychische klachten. In de meeste gevallen kunnen wij je klachten in onze eigen praktijk behandelen. Als het nodig is, kun je ook verder praten met een psycholoog.

13 april 2021 - Jaarverslag 2020
Het jaarverslag over het jaar 2020 is af. U kunt het bestand downloaden op deze pagina: Beleidsplan en jaarverslagen.

6 april 2021 - Co-assistent
In het kader van haar opleiding tot arts zal co-assistent Sophie van Bakel van 6 april tot en met 7 mei 2021 in onze praktijk meewerken. Vindt u haar aanwezigheid tijdens het spreekuur bezwaarlijk, dan bent u vrij dit kenbaar te maken. Dit co-schap is tot stand gekomen in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

26 februari 2021 - Corona-nieuws op aparte pagina
Lees hier de laatste stand van zaken rondom de coronamaatregelen binnen onze praktijk: Corona-nieuws

Naar nieuwsarchief

  Terug naar boven

zoeken

Interieur pand
Reanimatietraining 2019
Teamuitje 2017