print deze paginagroter lettertype kiezen

Consult via beeldbellen (FaceTalk)

Voordelen videobellen
Via het beveiligde programma FaceTalk kunt u met ons videobellen. U hoeft dan niet meer op pad om uw behandelaar te spreken voor advies. Dit is handig als u bijvoorbeeld slecht ter been bent of veel reistijd zou hebben om bij de huisartsenpraktijk langs te komen. Door meer te videobellen verkleinen we ook de kans dat virussen binnen ons pand worden overgedragen. Instructie FaceTalk op Youtube

Contact via link of code
FaceTalk is eenvoudig te bedienen vanaf uw tablet of smartphone (eventueel via de computer). Het enige waar u voor hoeft te zorgen is dat de luidsprekers en microfoon het goed doen. Wij sturen u een uitnodiging via de mail of u ontvangt een code van ons. Op het afgesproken tijdstip kan het videoconsult van start gaan.

Hoe gebruikt u FaceTalk?
Voor het videoconsult hebben wij uw mailadres en telefoonnummer nodig. Zelf dient u de app FaceTalk op uw tablet of smartphone te installeren. Download de app FaceTalk via de Appstore (iOS) of Google Playstore (Android). Eventueel kunt u ook vanaf uw computer FaceTalk gebruiken, voorwaarde is wel dat u hierop een microfoon en camera heeft geïnstalleerd. Voor meer informatie (handleiding, brochure en privacy) kunt u klikken op deze link.

  Terug naar boven

zoeken

Interieur pand
Reanimatietraining 2019
Teamuitje 2017